JULEMENY
MINIMUM 10 PERSONER VED BESTILLING
Våre Julemenyer er nå tilgjengelige på våre nettsider, og tilgjengelig for levering fra 1. november til 20 desember
Julekoldtbord - 295,- pr.pers.
- Grillet ribbe og medisterkaker (laktose)
- Reker med majones (skalldyr, sennep og egg)
- Røkt laks med eggerøre (fisk, egg og laktose)
- 3 sorter av sild (fisk, sennep)
- Roastbiff, sylte, julepostei
- Camembert, brie og blåmuggost (laktose)
- Walldorfsalat (laktose, egg, sennep, selleri og nøtter)
- Potetsalat (laktose, egg, sennep)
- Sylteagurker og rødbeter (sennep)
- Smør (laktose)
- Godt brød (gluten)
- Riskrem med bringebærsaus (laktose)
FULL JULEBORDBUFFET (leveres i store bakker)
Maten leveres som buffet, beregnet til to ganger servering.
– MINIMUM 10 PERSONER VED BESTILLING –
Svineribbe
Buffet – 475,- pr. pers.
Middag – 265,- pr pers. (maten er ferdig porsjonert i former som inneholder en porsjon)
Langtidsstekte svineribbe med sprø svor , medisterkaker (melk) og julepølse, rødkål, smakfull julesaus, poteter med persille, tyttebær.
Pinnekjøtt, svineribbe
Buffet – 570,- pr. pers.
Middag – 350,- pr. pers. (maten er ferdig porsjonert i former som inneholder en porsjon)
Pinnekjøtt fra Gabbas, langtidsstekte svineribbe med sprø svor , medisterkaker (melk) og julepølse, hjemmelaget kålrotstappe (melk) , rødkål, pinnesjy, smakfull julesaus, poteter med persille, tyttebær.
Pinnekjøtt
Buffet – 485,- pr. pers.
Middag – 290,- pr. pers. (maten er ferdig porsjonert i former som inneholder en porsjon)
Pinnekjøtt fra Gabbas serveres med røkt pølse, hjemmelaget kålrotstappe (melk), pinnesjy, poteter med persille
Kalkunbryst
Buffet – 325,- pr. pers.
Middag – 285,- pr. pers. (maten er ferdig porsjonert i former som inneholder en porsjon)
Serveres med kokte grønnsaker, waldorfsalat (selleri, melk, egg, nøtter, sennep) , fløtesaus og poteter
Lammesteik
Buffet- 325,- pr. pers.
Middag – 285,- pr. pers. (maten er ferdig porsjonert i former som inneholder en porsjon)
Serveres med grønnsaker, waldorfsalat (melk, selleri, egg, nøtter, sennep) , julesaus og poteter med persille
Biffgryte
Buffet- 325,- pr. pers.
Middag – 285,- pr. pers. (maten er ferdig porsjonert i former som inneholder en porsjon)
Serveres med potetstappe, kokte grønnsaker og tyttebær.
Dessert
Hjemmelaget risgrøt med sukker, kanel og smør (laktose) – 70,-
Riskrem med bringebærsaus (laktose) – 75,-
Karamellpudding (egg, laktose) – 85,-