JULEMENY

MINIMUM 10 PERSONER VED BESTILLING

Våre Julemenyer er nå tilgjengelige på våre nettsider, og tilgjengelig for levering fra 1. november til 20 desember

Julekoldtbord - 295,- pr.pers.

  • Grillet ribbe og medisterkaker (laktose)
  • Reker med majones (skalldyr, sennep og egg)
  • Røkt laks med eggerøre (fisk, egg og laktose)
  • 3 sorter av sild (fisk, sennep)
  • Roastbiff, sylte, julepostei
  • Camembert, brie og blåmuggost (laktose)
  • Walldorfsalat (laktose, egg, sennep, selleri og nøtter)
  • Potetsalat (laktose, egg, sennep)
  • Sylteagurker og rødbeter (sennep)
  • Smør (laktose)
  • Godt brød (gluten)
  • Riskrem med bringebærsaus (laktose)

FULL JULEBORDBUFFET (leveres i store bakker)
Maten leveres som buffet, beregnet til to ganger servering.

– MINIMUM 10 PERSONER VED BESTILLING –

Svineribbe

Buffet – 475,- pr. pers. 

Middag – 265,- pr pers. (maten er ferdig porsjonert i former som inneholder en  porsjon)

Langtidsstekte svineribbe med sprø svor , medisterkaker (melk)  og  julepølse, rødkål, smakfull julesaus, poteter med persille, tyttebær.

Pinnekjøtt, svineribbe

Buffet – 570,- pr. pers.

Middag – 350,- pr. pers. (maten er ferdig porsjonert i former som inneholder en porsjon)

Pinnekjøtt fra Gabbas, langtidsstekte svineribbe med sprø svor , medisterkaker (melk) og julepølse, hjemmelaget kålrotstappe (melk) , rødkål, pinnesjy, smakfull julesaus, poteter med persille, tyttebær.

Pinnekjøtt

Buffet – 485,- pr. pers.

Middag – 290,- pr. pers. (maten er ferdig porsjonert i former som inneholder en porsjon) 

Pinnekjøtt fra Gabbas serveres med røkt pølse, hjemmelaget kålrotstappe (melk), pinnesjy, poteter med  persille 

Kalkunbryst

Buffet – 325,- pr. pers.

Middag – 285,- pr. pers. (maten er ferdig porsjonert i former som inneholder en porsjon)

Serveres med kokte grønnsaker, waldorfsalat (selleri, melk, egg, nøtter, sennep) , fløtesaus og poteter 

Lammesteik

Buffet- 325,- pr. pers.

Middag – 285,- pr. pers. (maten er ferdig porsjonert i former som inneholder en porsjon)

Serveres med grønnsaker, waldorfsalat (melk, selleri, egg, nøtter, sennep) , julesaus og poteter  med persille

Biffgryte

Buffet- 325,- pr. pers.

Middag – 285,- pr. pers. (maten er ferdig porsjonert i former som inneholder en porsjon) 

Serveres med potetstappe, kokte grønnsaker og tyttebær.

Dessert

Hjemmelaget risgrøt med sukker, kanel og smør (laktose) – 70,-
Riskrem med bringebærsaus (laktose) – 75,- 
Karamellpudding (egg, laktose) – 85,-